EHBO Vroomshoop

Acitiviteiten

Op deze pagina staan alle verzoeken voor hulpverlening waarvoor de leden zich kunnen opgeven om daarbij te assisteren. 

Majorette/twirl concours

23-6-2018 van 9.00 uur tot17.00 uur in het Punt Vroomshoop

Avondvierdaagse

De week van 18juni. Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Met woensdag als reserve dag. Aanvang 18:00 eindtijd +/- 21:00. Op vrijdagavond zal dat kunnen uitlopen tot max 22:00. Startpunt bij 'het punt

23 juni weer Forest Hill festival.

Het begint om 19.00 tot 1.30 locatie Ijsbaan, Vroomshoop

Majorette/twirl concours

29-9-2018 van 9.00 uur tot 17.00 uur in Het Punt Vroomshoop

Triatlon Vroomshoop

zaterdag 8 september van 11:30 uur - 18:00 uur is er weer de jaarlijkse de Haere triatlon. Hiervoor zijn nog enkele EHBO’ers nodig.

Informatie & opgave via Hermien Middag


Aanvragen hulpverlening

Aanvragen hulpverlening

 

Bij veel evenementen is de aanwezigheid van gediplomeerde EHBO-ers verplicht of op zijn minst gewenst. EHBO Vereniging Vroomshoop kan u daarbij van dienst zijn.  Leden van de vereniging hebben zich beschikbaar gesteld om als vrijwilliger de eerste hulpverlening te verzorgen bij evenementen. EHBO Vereniging Vroomshoop heeft reeds een aantal jaren ervaring met de eerste hulpverlening bij evenementen, zoals (muziek)evenementen, sportevenementen zoals voetballen, volleybal en wielrennen en festiviteiten rond Koninginnedag. EHBO Vereniging Vroomshoop zorgt zelf voor de nodige verbandmiddelen.

Aanvragen voor EHBO ondersteuning dienen minimaal 2 maanden voor de activiteit aangevraagd te worden.

Voor meer informatie over de hulpverlening bij evenementen door vrijwilligers van EHBO Vereniging Vroomshoop kunt u 2 maanden vóór aanvang van het evenement per e-mail contact met ons opnemen. 

Wij zijn u dan graag van dienst en kunnen u ook adviseren m.b.t. het aantal EHBO-ers en andere zaken m.b.t. veiligheid en EHBO.

Klik hier voor de voorwaarden.


Aanvraag hulpverlening